Konsumentdagarna

Konsumentdagarna 2019 arrangeras i Ronneby, 14-16 maj på Ronneby Brunn

Anmäl dig här!

Konferensen vänder sig till handläggare av konsumentfrågor, ansvariga chefer och politiker i kommunerna. Vi välkomnar också rikspolitiker, organisationsföreträdare och myndigheter och alla personer som har intresse av och arbetar med konsumentfrågor.

För många är Konsumentdagarna inte bara en möjlighet till värdefull kompetensutveckling. Det är även ett tillfälle att nätverka med såväl andra konsumentvägledare och medarbetare från Konsumentverket eller konsumentbyråerna, branschföreträdare och beslutsfattare. Under fikapauser, luncher och middagar utbyts erfarenheter, aktuella trender och nyskapande idéer. Efter dagarna åker du hem till vardagen. Vad gör du med all ny inspiration och kunskap?

Konferensen äger rum på Ronneby Brunn som ligger i anslutning till den vackra Brunnsparken.

Vill du medverka som utställare på dagarna? Ta kontakt med styrelsen för mer information.

KD – Program 2019

(Klicka på bilden för länk till inbjudan)

 

Röster från dagarna 2018 i Linköping:

  • Det var mitt första besök och jag slogs verkligen av hur oerhört välorganiserat allt var. Stor eloge till de som arbetat med arrangemanget!
  • Presentationsteknik var mer än ”mycket nöjd”, helt fantastiskt beskriver det passet bättre. Vill ha ännu mer ARN framöver.
  • ”Att har rätt men inte få rätt” var oerhört bra! Otroligt imponerad av Jenny från ARN för de intressanta diskussionerna och hennes resonemang. Även om sakfrågorna inte var nya var det ändå givande att ta del av hur ARN tänker. Det har jag redan haft nytta av i mitt konsumentrådgivarearbete.
  • Aktuella ämnen och givande dagar av alla inblandade aktörer.
  • Fantastisk kompetens och retorik. Mycket användbart i jobbet. Ett privilegium att få ta del av Carlander och hans föreläsning

 

Är du intresserad att delta som föreläsare eller utställare på kommande Konsumentdagar? Kontakta någon i styrelsen!