Konsumentdagarna

Konsumentdagarna 2020 arrangeras i Eskilstuna, 12-14 maj på Elite Stadshotellet

Välkommen till Eskilstuna och Konsumentdagarna 2020. Ta del av nyheter och aktuella frågor när vi samlas kring det högaktuella temat ”Där hållbarhet blir verklighet”.

Konferensen genomförs på det centralt belägna Elite Stadshotellet Eskilstuna. Förutom kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte, energigivande seminarier, föreläsningar och intressanta diskussioner erbjuds möjlighet till nätverkande med kollegor, representanter från Konsumentverket, journalister och andra företrädare för konsumentfrågor från hela landet.

Fullständigt program presenteras i januari 2020. Vill du medverka som utställare på dagarna? Ta kontakt med styrelsen för mer information.

(Klicka på bilden för att se inbjudan och länk till anmälning)

Konsumentdagarna 2019 arrangeras i Ronneby, 14-16 maj på Ronneby Brunn

Konferensen vänder sig till handläggare av konsumentfrågor, ansvariga chefer och politiker i kommunerna. Vi välkomnar också rikspolitiker, organisationsföreträdare och myndigheter och alla personer som har intresse av och arbetar med konsumentfrågor.

För många är Konsumentdagarna inte bara en möjlighet till värdefull kompetensutveckling. Det är även ett tillfälle att nätverka med såväl andra konsumentvägledare och medarbetare från Konsumentverket eller konsumentbyråerna, branschföreträdare och beslutsfattare. Under fikapauser, luncher och middagar utbyts erfarenheter, aktuella trender och nyskapande idéer. Efter dagarna åker du hem till vardagen. Vad gör du med all ny inspiration och kunskap?

Konferensen äger rum på Ronneby Brunn som ligger i anslutning till den vackra Brunnsparken.

 

KD – Program 2019

 

Röster från dagarna 2018 i Linköping:

  • Det var mitt första besök och jag slogs verkligen av hur oerhört välorganiserat allt var. Stor eloge till de som arbetat med arrangemanget!
  • Presentationsteknik var mer än ”mycket nöjd”, helt fantastiskt beskriver det passet bättre. Vill ha ännu mer ARN framöver.
  • ”Att har rätt men inte få rätt” var oerhört bra! Otroligt imponerad av Jenny från ARN för de intressanta diskussionerna och hennes resonemang. Även om sakfrågorna inte var nya var det ändå givande att ta del av hur ARN tänker. Det har jag redan haft nytta av i mitt konsumentrådgivarearbete.
  • Aktuella ämnen och givande dagar av alla inblandade aktörer.
  • Fantastisk kompetens och retorik. Mycket användbart i jobbet. Ett privilegium att få ta del av Carlander och hans föreläsning

 

 

Är du intresserad att delta som föreläsare eller utställare på kommande Konsumentdagar? Kontakta någon i styrelsen!