Konsumentdagarna

Konsumentdagarna 2019 arrangeras i Ronneby, 14-16 Maj på Ronneby Brunn.

Ta kontakt med styrelsen för mer info som deltagare eller utställare.

 Vi vill rikta ett stort, stort tack till alla deltagare, utställare, föreläsare  för att ni tillsammans med oss arrangörer gjorde konferensen så lyckad i Linköping.

Konsumentdagarna 2018 arrangerades i Linköping.
Tema: Från idé till verklighet

Läs programmet och inbjudan

För många är Konsumentdagarna inte bara en möjlighet till värdefull kompetensutveckling. Det är även ett tillfälle att nätverka med såväl andra konsumentvägledare och representanter från Konsumentverket som journalister ochbeslutsfattare. Under fikapauser, luncher och middagar utbyts erfarenheter, aktuella trender och nyskapande idéer. Efter dagarna åker du hem till vardagen. Vad gör du med all ny inspiration och kunskap?

Konferensen vänder sig till handläggare av konsumentfrågor, ansvariga chefer och politiker i kommunerna. Vi välkomnar också rikspolitiker, organisationsföreträdare och myndigheter och personer som har intresse av och arbetar med konsumentfrågor.

 

 

Röster från förra året:

– Konsumentdagarna är jätteviktigt för mig som ensamarbetande. Har haft stor nytta av all information och att kunna skapa nya givande kontakter i min roll som konsumentvägledare.

– Som politiker och inte konsumentvägledare måste jag säga att den positiva stämning som fanns här bland deltagarna och den kunskap som finns hade jag ingen aning om tidigare. Jag fick en wake-up call, vad viktig den här verksamheten är i kommunen.

– Väldigt bra sammansättning på årets dagar. Kändes som nästan alla programpunkter gav en aha-upplevelse när du inte hinner sätta dig in i allt i ditt dagliga arbete. Det gav också inspiration till att arbeta mer förebyggande och det är glädjande.

– Även för mig som inte till vardags jobbar med konsumentfrågor var dessa dagar värdefulla. Jag har varit på många konferenser, men denna innehöll något som tilltalar alla.

 

 

Är du intresserad att deltaga som föreläsare på kommande Konsumentdagar? Kontakta någon i styrelsen!